[pic=5_1263734020.jpg]Herentals startte sterk en meteen werd een kloof van meer dan tien punten geslagen. Het eerste kwart werd afgesloten bij 23 - 8. Het tweede kwart veranderde niets aan het spelbeeld en de thuisploeg liep rustig weg van een zwak agerend NBA. Ruststand 44 - 22. Na de pauze duwde HBBC het gaspedaal niet echt in, waardoor de bezoekers toch gelijke tred konden houden. Met nog tien minuten te gaan stond het 62 - 39. Het slotkwart was een maat voor niets. Van enige spanning kon geen sprake zijn en bij beide ploegen ebde de concentratie helemaal weg. Een makkelijke zege van Herentals dat op koers blijft voor de play offs. 74 - 49. Punten HBBC: Thys 6; Van Kerkhoven 8; Michotte 10; Dankers 4; Snijder 11; Van Beeck 12; Hens 8; Tomlow 6; Van Broeck 5, Van den Heuvel 4.